Sammenlign mobilabonnementer

Kan du få et bedre eller billigere mobilabonnement? Her kan du sammenligne mobilabonnementer fra danske mobilselskaber.

Brug sammenligningsværktøjet øverst på siden til at finde tilbud på mobilabonnementer, der passer bedst til dit behov. Her får du en oversigt over, hvilke mobilabonnementer, der findes derude, og hvor meget data og taletid de inkluderer.

Er du i tvivl om, hvad dit behov egentlig er, når det kommer til mobiltelefoni? Vi hjælper dig med at skabe et overblik over, hvilke tilbud der er derude, så du nemt kan finde ud af, hvilket mobilabonnement som passer bedst til dig.

Vil du hellere have et konkret tilbud på mobiltelefoni? Det kan vi også finde ud af. Du skal bare udfylde skemaet. Så bliver du kontaktet med tilbud på mobiltelefoni fra op til tre mobilselskaber.

Passer dit mobilabonnement til dit forbrug?

Du kan nemt og hurtigt finde ud af, om dit mobilabonnement passer til dit mobilforbrug – eller om der er et andet selskab, der passer bedre til dig og dine behov.

Når du indhenter tilbud fra flere mobilselskaber via Mobiltelefoni.com, slipper du for at bruge lang tid på selv at indsamle forskellige tilbud på mobilabonnementer.

Sådan gør du
  1. Udfyld skemaet

    Når skemaet er udfyldt, sendes din forespørgsel videre til op til tre mobilselskaber. Du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.

  2. Sammenlign tilbud fra mobilselskaber

    Du bliver kontaktet af op til tre mobilselskaber. De vil alle gerne have dig som kunde og vil derfor tilbyde dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

  3. Vælg det bedste mobilabonnement til dig og dine behov

    Vælg tilbuddet, som passer allerbedst til dig. Tag højde for prisen og mængden af data og taletid. Hvis ingen af tilbuddene er bedre end dit nuværende, så er du ikke forpligtet til at skifte. Bare nyd, at du allerede har det bedste abonnement for dig og dine behov.

Om Mobiltelefoni.com

Mobiltelefoni.com er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter gode tilbud på mobilabonnement til enten privat eller erhverv.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det bedste mobilselskab.

Mobiltelefoni.com er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Nettbureau AS