Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på mobilabonnement.

Om Mobiltelefoni.com

Mobiltelefoni.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til dig, der leder efter et nyt mobilselskab. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde gode tilbud på mobilabonnementer.

Der findes mange forskellige mobilselskaber, og det kan være svært at gennemskue, hvorfor det ene er bedre end det andet.

Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud fra flere mobilselskaber på én gang.

Sådan bruger du Mobiltelefoni.com

Mobiltelefoni.com er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med mobilselskaber, der kan give dig tilbud på mobilabonnementer. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld kontaktformularen og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt kontaktformularen, sender vi din forespørgsel videre til de relevante mobilselskaber.
  3. Du bliver kontaktet af flere mobilselskaber. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et mobilselskab, der passer til dig og dine behov.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal finde et billigt mobilabonnement, skifte forsikring eller have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser, som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde mobilabonnementer, få bedre forsikringer, elaftaler og bredbånd. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og alarmer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Mobiltelefoni.com til at indhente tilbud på mobilabonnementer, skal du opgive nogle personlige oplysninger i kontaktformularen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde et godt mobilabonnement. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.

Nettbureau AS